Officiële verdeler van Webasto

AGS Autoglas Shop uit Antwerpen is officieel dealer van de producten van Webasto. Zo kunnen wij u verschillende oplossingen bieden voor open daken en voor de verwarming van auto’s, vrachtwagens of boten. Onze ervaren specialisten zorgen voor een perfecte, vlotte plaatsing. Uiteraard staan we u ook steeds graag bij met het nodige advies.

Open daken

Of u nu kiest voor een kantel-, schuif-, vouw- of panoramadak: een open dak biedt meer licht, meer lucht en meer plezier. U geniet van drie jaar garantie op alle daken van Webasto Hollandia die wij plaatsen. U kan kiezen uit verschillende maten. Wij zorgen dat het dak perfect bij uw auto past.

Verwarmingen

Voor auto’s, vrachtwagens en schepen plaatsen wij de comfortverwarming van Webasto. Dit biedt heel wat voordelen: nooit meer ijs krabben, geen beslagen ruiten, meer veiligheid in de auto, zuinig voor motor en het milieu, een warme start in de winter en een goede ventilatie in de zomer.

Heeft u nog vragen over de producten van Webasto bij AGS Autoglas Shop in Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Back to Top