Open dak voor uw wagen

Meer licht, meer lucht, meer plezier: AGS Autoglas Shop Antwerpen voorziet uw auto van een open dak. Wij doen daarvoor een beroep op de oplossingen van Webasto Hollandia, die we zorgvuldig en vakkundig voor u plaatsen.

Gevoel van vrijheid

Met een druk op de knop de zon in uw auto laten, dat doet u met de open daken van Webasto. In een handomdraai krijgt u verse lucht en een gevoel van vrijheid. Zelfs met het dak dicht lijkt uw auto-interieur ruimer en lichter.

Aanvulling van de airco

Een open dak biedt ook meer comfort. Het is de ideale aanvulling op de airconditioning. Als u het opendak in de kantelstand zet is de binnentemperatuur al aangenaam op het ogenblik dat u in uw auto stapt. Dankzij de lagere temperatuur werkt de airconditioning niet alleen sneller en stiller maar vooral ook zuiniger.

Wij bieden 3 jaar garantie op alle daken van Webasto Hollandia. Hollandia 300 kantel-/schuifdak: bedieningsgemak met automatische sluiting na uitschakelen van het contact.

Heeft u nog vragen over het plaatsen van autodaken bij AGS Autoglas Shop in Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Back to Top