Glasbreuk herstellen?
AGS Autoglas Shop in Antwerpen

AGS Autoglas Shop is dé plek in Antwerpen en wijde omgeving waar u terecht kan voor alles wat met uw autoruiten, verwarming, open daken en accessoires voor 4x4 te maken heeft. Wij herstellen glasbreuk in Antwerpen en doen nog zoveel meer.

Tinten van ruiten

U kan bij ons terecht voor:

  • Het herstellen van uw ruiten. Een sterretje of scheurtje in uw ruit? Dat hebben we in geen tijd opgelost met ons speciaal harsinjectiesysteem. Maar ook voor het herstellen van grotere schade door bijvoorbeeld inbraak of een ongeval, zit u bij ons goed. Wij vervangen ook ramen. Hiervoor hebben we steeds een grote voorraad in huis.
  • Het tinten van ruiten verhoogt uw rijcomfort en veiligheid en geeft uw auto een bijzondere look. Bovendien kan de folie ook inbraakvertragend werken.
  • Ook voor comfortverwarming, dat heel wat praktische voordelen biedt, kan u bij ons terecht. AGS Autoglas Shop Antwerpen is verdeler van de Thermo Top Comfortverwarming van Webasto voor zowel wagens, vrachtwagens als boten.
  • Ook de open daken van Webasto, die uw rijplezier verhogen, kunnen wij leveren en plaatsen. Afhankelijk van uw behoeften en auto kan u kiezen uit een gamma van verschillende oplossingen en systemen.
  • Met name voor 4x4’s hebben wij heel wat accessoires die we kunnen leveren en plaatsen, die uw auto niet enkel een stoere look geven, maar bovendien ook een aantal praktische functies uitoefenen. Denk hierbij aan bullbars, sidesteps, hardtops en sliding trays.

Verzekerd tegen glasbreuk? U betaalt niets

Biedt uw verzekeringsmaatschappij een dekking tegen glasbreuk of rijdt u met een bedrijfswagen? Dan staan wij in voor alle nodige formaliteiten. Bovendien wordt de interventie betaald door uw verzekerings- of leasingmaatschappij.

Bekijk rustig onze website en u vindt heel wat meer informatie over onze diensten. Heeft u daarna toch nog vragen voor AGS Autoglas Shop in Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Back to Top