Tinten van uw autoruiten zorgt voor veiligheid

Raamfolies zijn er niet enkel om uw auto een bepaalde uitstraling te geven, ze zorgen ook voor meer rijcomfort en veiligheid. Zo blokkeren de raamfolies die AGS Autoglas Shop plaatst meer dan 75% van de zonnewarmte. Het zal dus veel minder snel te warm worden in de auto.

Door het polariserende effect van de film, zal u ook zo goed als geen last hebben van lichten, reflecties of een laaghangende zon. U kan wel nog ongestoord naar buiten kijken. U kan kiezen uit verschillende tinten voor uw autoruit in Antwerpen en omgeving.

Inbraakvertragend

Raamfolies hebben nog een belangrijk voordeel: ze werken inbraakvertragend. In geval van breuk, houdt de polyesterfilm de kleine stukjes glas bij elkaar. Met de juiste raamfolie zorgt u er ook voor dat mensen niet zo makkelijk in uw auto kunnen binnenkijken. Zo kan u kostbare goederen en audioapparatuur makkelijk aan het zicht van potentiële inbrekers onttrekken.

Wij bieden een waarborg van 7 jaar op het demetaliseren, breken en loslaten van folies. U kan kiezen uit verschillende kleuren. De folies kunnen ook gebruikt worden voor andere toepassingen zoals gebouwen en vlak glas.

Security films

Vraag ook naar onze security films. Deze zijn in verschillende maten en voor diverse toepassingen beschikbaar. Doordat deze film uit meerdere lagen bestaat, is de folie sterker en slagvast. Dit maakt de film geschikt voor het voorkomen van rondvliegende scherven. Ideaal dus voor ongeluksgevoelige plaatsen. Maar ook auto’s, etalages en scholen kunnen functioneel uitgerust worden met deze film.

Heeft u nog vragen over het tinten van ruiten bij AGS Autoglas Shop in Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Back to Top