Herstellen van uw autoruit na inbraak

Een ongeval? Een ster of scheurtje in uw voorruit? Er is in uw wagen ingebroken? Geen nood. In Antwerpen en omgeving herstellen wij uw voor-, zij- of achterruit in geen tijd. Autoglas Shop is tot 50% goedkoper dan Carglas.

Harsinjectiesysteem

Een ster of scheurtje in uw voorruit kunnen wij heel makkelijk en snel herstellen via ons harsinjectiesysteem. Via deze techniek duurt het slechts 30 minuten om uw ruit te herstellen. De schade zal nog nauwelijks zichtbaar zijn.

Steeds grote voorraad aanwezig

Maar ook voor ernstige schade kan u bij ons terecht. Wij plaatsen en vervangen alle merken van ruiten voor alle auto’s en vrachtwagens. Om u hierbij vlot te kunnen helpen, hebben wij steeds een grote voorraad glas in ons magazijn. Is de juiste ruit toch niet in voorraad, dan plaatsen wij gratis een noodruit uit plexiglas. Indien nodig, hebben wij ook een vervangwagen beschikbaar voor slechts 30 euro. Deze dient u wel even op voorhand aan te vragen.

Onze ervaren vakmannen omringen uw auto met de beste zorgen. Bij het vervangen of herstellen van autoruiten in Antwerpen leveren we dan ook precisiewerk. Wanneer uw vierwieler bij ons buiten rijdt, zal niemand het verschil zien.

Heeft u nog vragen over het herstellen van ruiten bij AGS Autoglas Shop? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Back to Top