Uw autoglas is in goede handen

Uw ruiten zijn in goede handen bij AGS Autoglas Shop. Of het nu gaat om voor-, zij- of achterruiten van auto’s of vrachtwagens. Wij plaatsen, herstellen en tinten alle merken van autoruiten. We beschikken over een grote voorraad waardoor we snel kunnen werken. Indien nodig hebben we ook een vervangwagen ter beschikking voor slechts 30 euro. Voor autoglas in Antwerpen moet u bij ons zijn.

Ruiten herstellen

De meeste kleine scheurtjes en sterren kunnen we in slechts 30 minuten herstellen via harsinjectie. Maar ook voor het herstellen van grotere schade of het vervangen van de ruiten van uw auto of vrachtwagen, kan u bij ons terecht. Als bij inbraakschade de juiste ruit niet in voorraad is, zorgen wij voor de gratis plaatsing van een noodruit uit plexiglas.

Ruiten tinten

Ruiten tinten is niet enkel een kwestie van imago. Het heeft ook enkele praktische voordelen: raamfolies blokkeren 75% van de zonnewarmte. Bovendien zal u ook niet meer verblind worden door de zon of autolichten. De raamfolies werken ook inbraakvertragend en zorgen ervoor dat potentiële dieven de kostbaarheden in uw wagen niet zien liggen. Kortom: meer rijcomfort en veiligheid. U krijgt de keuze uit verschillende tinten.

Inbouwruiten

Wij kunnen onder andere bedrijfsauto’s voorzien van een ingebouwde ruit in de zijwand of schuifdeur. Wij waken er daarbij zorgvuldig over dat uw voertuig er na de behandeling zo origineel mogelijk uitziet. De prijzen hangen af van het merk en model.

Glas op maat

Autoglas Shop kan glas op maat leveren voor alle voertuigen, werktuigen, machines en apparaten. Het is mogelijk om gehard of gelaagd glas op maat te maken, zolang het niet gebogen is.

Heeft u nog vragen over onze diensten bij AGS Autoglas Shop in Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Back to Top