Alle mogelijke accessoires voor uw 4x4

Veel mensen spenderen heel wat aandacht aan het interieur van hun wagen. Maar ook wat de buitenkant betreft, heeft u heel wat mogelijkheden om uw auto extra karakter te geven. Zo plaatst AGS Autoglas Shop Antwerpen diverse accessoires voor 4x4’s en bedrijfswagens.

Bullbars en sidesteps

Met bullbars en sidesteps geeft u uw 4x4 een extra stoer uiterlijk. Maar er zijn ook heel wat praktische voordelen. Zo beschermen de juiste bars uw carrosserie tegen schade bij kleine ongelukjes en parkeerschade. Een bullbar herstellen of vervangen is een stuk goedkoper en makkelijker dan herstellingen aan uw carrosserie.

Sidesteps beschermen dan weer de zijkant van uw wagen bij het parkeren of te kort indraaien. Deze accessoires zijn ook makkelijk te onderhouden: afwassen met wat water en een sopje volstaat.

Hardtops en sliding trays

Met hardtops beschermt u de goederen in uw laadbak door een kunststof afdekking te plaatsen. Bovendien kunnen deze hardtops van getint glas worden voorzien, zodat potentiële inbrekers uw materiaal of goederen niet zien liggen. Wij verkopen en installeren hardtops van alle merken en in alle uitvoeringen en kleuren.

Met sliding trays kan u makkelijk de laadruimte van uw 4x4 inrichten voor het vervoer van allerlei materiaal en andere zaken.

Wij kunnen al deze accessoires leveren en plaatsen voor alle automerken, en dit voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zoeken en vinden steeds een oplossing op maat, die bovendien volledig bij uw smaak en de stijl van uw auto past.

Heeft u nog vragen over de 4x4 accessoires bij AGS Autoglas Shop in Antwerpen? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Back to Top